Websites

Websites zijn er in alle kleuren en maten. De een wil een simpele en eenvoudige website terwijl de ander een unieke beleving wil creëren.
Voor elke ondernemer ontwikkelen wij een passende professionele website.

Een professionele website voor €27,50 per maand

Op zoek naar een professionele website voor jouw bedrijf, zonder grote uitgaven te doen? Dan is onze Start-Snel website wat jij zoekt. Onze programmeurs ontwikkelden een website die voor iedereen eenvoudig te beheren is. Je kunt zelf het design en de inhoud aanpassen wanneer het jou uit komt. Wij maken eerst een gratis demo, zodat je kunt kijken hoe ons template past bij jouw bedrijf.
 
Bij ons word je niet in het diepe gegooid. Je ontvangt namelijk een kant-en-klare website waarmee je direct van start kunt. En dat allemaal voor een vast bedrag van €27,50 per maand inclusief hosting en domeinnaam!

 

Vraag direct aan

Maatwerk websites

Een maatwerk website is een unieke website die speciaal voor jouw bedrijf geprogrammeerd wordt. Je zult jouw website dan ook nergens anders tegenkomen! We ontwerpen jouw website met een 100% tevredenheidsgarantie. Dat wil zeggen dat wij pas gaan programmeren wanneer jij tevreden bent met het ontwerp van de website.

Bij websites gaat het vaak om grotere bedragen. Naast onze eerlijke prijzen voor maatwerk websites heb je bij ons ook nog eens de mogelijkheid om in 12 termijnen te betalen. Zo heb je al een maatwerk website vanaf €99,95 per maand, die je volledig hebt afbetaald in 12 maanden.

Een maatwerk website iets voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

 

Neem contact op